Vuoden 2018 jäsenmaksut

Varmista jäsenyytesi Skotlanninterrierikerhossa myös vuonna 2018. Maksa jäsenmaksusi kerhon tilille FI96 8000 1501 6267 42 eräpäivään 31.1.2018 mennessä.

  • Vuosijäsen 27 €
  • Ulkomaisen jäsenen vuosijäsenyys 32 €
  • Perhejäsen (ei lehteä) 7 €
  • Ainaisjäsen 270 €

Käytä maksaessasi viitteenä jäsennumeroasi, jotta maksu kohdistuu oikein. Jäsennumeron löydät Skotti-lehden osoitetarrasta (4-numeroinen luku). Maksamalla eräpäivään mennessä varmistat jäsenyytesi jatkumisen ja saat Skotti-lehden ja Terrilife-lehden myös tänä vuonna.

HUOM. TÄRKEÄÄ:  Lähetä myös sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi joko sähköpostitse jäsensihteerille (Sirkka Laasasenaho, sirkka.laasasenaho@teknologiateollisuus.fi) tai tällä nettilomakkeella: ”Yhteydenotto”.

Nämä tiedot kerätään, jotta kerho voi jatkossa ottaa yhteyttä jäseniinsä myös sähköisesti, esimerkiksi lähettää jäsenmaksukirjeen sähköpostitse. Jäsenrekisterin tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun markkinointiin.

Jäsenmaksuista on lähetetty myös kirje, jossa on kerrottu nämä samat tiedot.

Jos sinulla on kysyttävää tai kirje ei ole löytänyt perille, olethan yhteydessä jäsensihteeriin (Sirkka Laasasenaho, sirkka.laasasenaho@teknologiateollisuus.fi, puh. 044 075 0005).

Jos et ole vielä skotlanninterrierikerhon jäsen, mutta haluat liittyä, jäsenhakemus löytyy täältä:  ”Jäseneksi skotlanninterrierikerhoon”.

Tervetuloa mukaan kerhon toimintaan!