Tervetuloa erikoisnäyttelyyn 3.8.2019 Kangasalle!

Näyttely järjestetään tänä vuonna Mobilian autokylän välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Kangasalan kesäteatterin alueella (osoite Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala). Ilmoittautumisia saatiin hieno määrä, yhteensä 75 skottia! Tuomarivieraamme on Carol Rutherford (kennel Carisco) Iso-Britanniasta.

Skottibutiikki on tuttuun tapaan kehän laidalla (käteismaksu). Skottibutiikista saa myös numerolaput, sekä luettelon hintaan 2€.

Paikalla on myös kerhon järjestämä buffet, josta saa kahvia, teetä, sämpylää, makkaraa ja juomia. Varaathan käteistä myös tätä varten.

Mobilian ravintolasta on saatavilla lounas klo 11-14 ja se sisältää salaattipöydän, pääruuan (tarjolla kanaa tai kalaa), talon leipävalikoiman, levitteen, jäävettä, kotikaljaa sekä kahvin tai teen. Hinta on 14,50€/ hlö, 6–12-vuotiaat lapset syövät hintaan 6 €/hlö sekä alle kuusivuotiaat hintaan 1 €/ikävuosi. Ilmoittautumiset mielellään ennakkoon Tuija Suomelle osoitteeseen puvepapan@gmail.com, maksu paikanpäällä ravintolaan.

Näyttelypäivän iltana on mahdollista osallistua omalla kustannuksella illalliselle tuomarin kanssa. Pöytä varataan Holiday Inn Central Stationista noin. klo 18.00 (riippuu näyttelyn kestosta). Halukkaat voivat ilmoittautua Maarit Kultalalle osoitteeseen quineveres@hotmail.com

AJO-OHJEET
Seuraa Mobilian alueelle saapuessasi skotti-opasteita. Mobiliassa on samana päivänä linja-autopäivä, joka vetää sinne paljon kävijöitä. Tästä syystä Mobilian parkkipaikalle ei saa jättää autoa vaan autot pitää tuoda näyttelyalueen lähellä olevalle parkkipaikalle.

AIKATAULU
Arvostelu alkaa klo 10.00

PENNUT 3
BIS-pentu

UROKSET
Junioriluokka 8
Nuortenluokka 6
Avoinluokka 1
Valioluokka 13
Veteraaniluokka 2

Tauko & Lapsi- ja koirakilpailu n. klo 12.00-13.00

NARTUT
Junioriluokka 11
Nuortenluokka 5
Avoinluokka 5
Valioluokka 19
Veteraaniluokka 2

BIS-juniori
BIS-nuori
BIS-veteraani
BIS-Kasvattajaluokka 6
BIS-Jälkeläisluokka 4

Tervetuloa viettämään mukavaa näyttelypäivää!

Skotlanninterrierikerho ry – Skotska Terrierklubben rf