HALUATKO JATKOSSA LEHDET SÄHKÖISESTI?

Haluaisitko TERRILIFE -lehden digi-versiona painetun sijaan? Ja myös SKOTTI-lehden?

Suomen Terrierijärjestön hallitus on päättänyt kartoittaa kuinka moni haluaisi painetun lehden sijaan vastaanottaa sähköpostiin kautta TERRILIFE-lehden digi -versiona. TERRILIFE -lehden painatus- ja postituskulut ovat rotujärjestön suurimmat menoerät vuosittain. Nykyisin jokaisen lehden postitus on kalliimpaa kuin itse lehden painatus, eikä viiden euron yhdistysjäsenen jäsenmaksu enää kata vuosittain lähetettävien neljän lehden postitus- ja painatuskuluja.

Samalla haluamme Skotlanninterrierikerhon hallituksena myös kysyä halukkuutta vastaanottaa SKOTTI-lehti sähköpostin kautta digi-versiona eikä enää painettuna lehtenä. SKOTTI-lehden osalta päätöksiä digi-versiosta ei ole vielä tehty, mutta haluamme alustavaa tietoa päätöksiä varten.

Mikäli olet kiinnostunut ottamaan TERRILIFE-lehden jatkossa vastaan sähköisesti, ilmoita siitä sähköpostilla 30.11.2020 mennessä nea.jager@kolumbus.fi. Ilmoita viestissä myös samalla sähköpostiosoitteesi johon lehti lähetään. Ja vielä kolmanneksi kerro myös mikäli sähköinen SKOTTI jatkossa tulisi sähköpostiisi.