SÄHKÖPOSTIOSOITE TERRILIFEN POSTITUSTA VARTEN

Suomen Terrierijärjestö STJ:n hallitus päätti kokouksessaan tammikuussa 2021 että sen kustantama Terrilife-lehti toimitetaan numerosta 1/2021 alkaen jäsenille ainoastaan e-lehtenä sähköpostitse. Jäsenen erikseen pyytäessä lehti on mahdollista saada veloituksetta paperiversiona.

Tämä päätös tehtiin siksi että vältytään jäsenyhdisten ja jäsenien jäsenmaksujen nostamiselta.

Terrilifen postitusta varten sähköpostiosoitteet tulee olla toimitettuna STJ:lle 28.2.2021. Joten Skotlanninterrierikerho pyytää jäseniään toimittamaan sen sähköpostiosoitteen johon otat vastaan Terrilife-lehden 20.2.2021 mennessä osoitteeseen skotlanninterrierikerho@gmail.com tai jäsensihteerille marijkiljunen@gmail.com.

Jos olet aiemmin jo toimittanut kerholle sähköpostiosoitteesi johon Terrilfe-lehti voi tulla, niin sitten asia ei vaadi toimenpiteitä.

Muista myös jatkossa informoida sähköpostiosoitteen muutoksesta aina jäsensihteeriä että lehti löytää perille. Kiitos.