Terri-Eri 2021

Lähdeteksti :https://www.terrierijarjesto.fi/terri-eri-2021/

8.8.2021 Terri-Eri 

Hakunilan urheilupuisto Luotikuja 2, Vantaa 

Tervetuloa Suomen Terrierijärjestön erikoisnäyttelyyn 8.8.2021 Hakunilaan. 

Perinteinen Terri-Eri on jälleen käsillä. Näyttelyyn on ilmoittautunut yli 800 koiraa. Suomen Terrierijärjestön näyttelytoimikunta kiittää kaikkia koiransa ilmoittaneita.
Kiristyneet koronarajoitukset toivat meille todellisia haasteita, ja näyttelyn järjestäminen oli vaakalaudalla melkein loppumetreille asti.
Tutustu ohjeisiin tarkasti – yhdessä teemme tapahtumasta turvallisen meille kaikille! 

Palkinnot ja lisäpalkinnot 

Kehässä jaetaan ruusukkeet, muut palkinnot voit noutaa infopisteestä, jossa on myös palkintojenjakopiste. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen. Parikilpailuun ilmoittautuminen on myös infopisteellä. 

Rokotukset ja tunnistusmerkintä 

Näyttelyssä noudatetaan SKL:n tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräyksiä sekä dopingsääntöjä. Typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Mikäli koira hylätään puutteellisten tunnistusmerkintöjen tai rokotusten vuoksi, ilmoittautumismaksua ei palauteta. 

Aikataulu ja sijainti 

Näyttelypaikka on Hakunilan Urheilupuisto, Luotikuja 2, Vantaa.
Arvostelu alkaa kehissä klo 9:00. Riittää kun saavut paikalle 15 minuuttia ennen koirasi arvosteluajankohtaa. Arvostelun jälkeen pitää poistua, ellei koirasi ei ole oikeutettu jatkokilpailuun. Näyttely ei ole pandemian takia yleisötapahtuma. Näyttelyalueelle pääsee vain koiran ja numerolapun kanssa (1 hlö/koira). Esittäjän tulee pitää maskia koiran arvostelun ajan kehässä. 


Tuomarimuutokset  
seuraa kotisivuja.

Yleistä näyttelystä 

Näyttelytoimikunta on joutunut tekemään tuomarimuutoksia (* merkki edessä) pandemiarajoituksista johtuen. Jos haluat peruuttaa koirasi osallistumisen muutoksen takia, postita peruutusilmoitus viimeistään 5.8.21 osoitteeseen TerriER121, Kurkirinne 4, 02970 ESPOO. Liitä mukaan koiran numerolappu, maksajan tiedot sekä pankkitilin numero. Maksupalautukset käsittelemme näyttelyn jälkeen. Vähennämme ilmoittautumismaksusta pankki- ja toimistokuluina 5 euroa.

Näyttelykehät sijaitsevat ulkona. Varsinaiselle kehäalueelle ei saa pystyttää telttoja. Teltan voi pystyttää varsinaisen näyttelyalueen ulkopuolelle, mikäli se on ehdottoman välttämätöntä. Telttojen välisen kulkuväylän tulee olla vähintään kaksi metriä. Muista ottaa koiran näyttelynumero ja rokotustodistus mukaan. Rokotukset tarkastetaan pistokokein jonoutumisen estämiseksi. Tule näyttelypaikalle vain terveenä. 

Sähköiset arvostelut ja luettelo 

Näyttelyssä on käytössä sähköiset arvostelut. Arvostelu lähetetään ilmoittajan sähköpostiin ja on myös luettavissa jalostustietojärjestelmästä, Showlinkin tulospalvelusta sekä mobiililuettelosta. Paperisia arvosteluja ei jaeta. Sähköisen näyttelyluettelon hinta on 2,99€ ja sen voi ostaa viikkoa ennen näyttelyä Showlinkin verkkopalvelusta. Luettelo julkaistaan näyttelyaamuna klo 6:00 ja näyttelyn kulkua voi siitä seurata myös etänä.

Poikkeusjärjestelyt ja ohjeet 

Näyttelyssä noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä Kennelliiton ohjeita. Järjestelyihin voidaan joutua tekemään muutoksia, jos yleiset ohjeet ja määräykset muuttuvat. Mahdollisista muutoksista tiedotamme STJ:n nettisivuilla osoitteessa www.terrierijariesto.fi ja Facebookissa www.facebook.com/STJry sekä mahdollisuuksien mukaan osallistujille sähköpostitse. 

Näyttelyyn osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjät tai näyttelyn toimihenkilöt tai ulkomuototuomarit eivät ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista mahdollisista vahingoista. Suosittelemme, että riskiryhmään kuuluva henkilö ei osallistuisi näyttelyyn. Näyttelyyn ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Näyttelyalueelle ei saa saapua henkilö, joka on määrätty karanteeniin tai jonka on viranomaisten antamien ohjeiden mukaan oltava omaehtoisessa karanteenissa esimerkiksi ulkomailla oleskelun tai altistusepäilyn vuoksi.

Näyttelyalueelle ei päästetä muuta yleisöä. Mikäli et pysty esittämään koiraasi itse, tarvitset apua näyttelyyn saapumisen kanssa tai mukanasi on lapsi, kerrothan tästä toimitsijoille tai näyttelyn toimistossa. Mikäli kaikki näyttelypaikalla olleet henkilöt on myöhemmin tavoitettava esimerkiksi altistumisepäilyn ja siihen liittyvän tiedottamisen takia, oletetaan että kaikki paikalla olleet tavoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta. Pidetään turvavälit 2m sisääntulossa, kehässä ja kehän laidalla, parkkipaikalla sekä kaikkialla muuallakin näyttelypäivänä.
Isot luokat voidaan jakaa osiin, mikäli kaikki koirat eivät mahdu kehään turvaetäisyyksin yhtä aikaa ja tuomari voi pyytää koiran esittäjää näyttämään koiran hampaat. Tuomari, toimihenkilöt ja näytteilleasettajat eivät kättele. Huomioithan, että tuomaritelttaan eivät saa tulla muut kuin tuomari ja toimitsijat.

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta! Näyttelypaikalla on käsidesiä tarjolla mutta jokaisen on hyvä varata mukaan oma käsidesi, jotta se on aina saatavilla. Näyttelypaikalle on järjestetty useita käsienpesupisteitä, jotka on merkitty karttaan. Pyydämme että koiran esittäjä käyttää maskia kehässä arvostelun aikana ja suosittelemme että maskeja käytetään muuallakin näyttelyalueella. Perehdy ennen näyttelyä maskin oikeaoppiseen käyttöön ja varaa niitä riittävä määrä näyttelyyn mukaan. Huomioi, että maskiin liittyen voi tulla ennen näyttelyä viranomaisohjeita tai -määräyksiä, jotka velvoittavat sen käyttämiseen yleisötapahtumissa – siinä tapauksessa maskin käyttö on näyttelyssä pakollista.
Kun oman rotusi kehä on ohi, pyydetään poistumaan näyttelystä, ellei koirasi jatka BIS-kehiin. Suosittelemme myös Koronavilkku-mobiilisovelluksen käyttöä ennen näyttelyä sekä näyttelypäivänä.

Tiedustelut 

Pysäköinti on maksuton oheiseen karttaan merkityillä pysäköintialueilla. Näyttelyalueen läheisyydessä on kahvila ja myyntikojuja, joissa suositellaan käytettäväksi korttimaksua. 

Tiedustelut
Anne Eriksson 040 561 4689, anne.eriksson@elisanet.fi
Anu Ahlroos 040 7510604, ahlrooslehmusanu@gmail.com 
Järjestyksestä vastaa Timo Heinonen 0400 823 526


Kiitos kun jaksoit lukea!


Tehdään yhdessä turvallinen tapahtuma meidän kaikkien takia!

Tervetuloa terrierien omaan Terri-Eriin!