PORKKANAHÄNTIÄ JA MUSTIEN TASSUJEN TÖMINÄÄ ELOMETSÄSSÄ

kuva 2

Voi mitä riemua Lempäälän Elometsässä koettiinkaan, kun Skotlanninterrierikerho järjesti siellä ulkoilupäivän 30.10.2021. Hehtaarin kokoiseen aidattuun koirametsään saapui paikalle 10 eri-ikäistä skottia, jotka nauttivat suurten skotlantilaisten sydämiensä pohjasta uusista ystävistä, jännittävistä hajuista ja vapaana juoksemisesta. Me omistajapuoli sen sijaan herkuttelimme kahvilla ja kastettavalla sekä grillimakkaralla. Kuulumisten vaihdon yhteydessä ihmettelimme useampaan kertaan siitä, miten mahtavia persoonia nämä partasuiset skotlantilaisemme ovatkaan ja miten hyvin tällainen lauma tuli toimeen keskenään. Meille varatut kolme tuntia hujahtivat hetkessä ohi, ja väsyneinä mutta onnellisina takaisin autoille könytessämme mietimme: ”Tänne pitää ehdottomasti tulla toiste!”

Suurkiitokset hauskasta päivästä kerholle, Mervi Mäkipäälle ja Tuija Suomelle!

kuva 3

teksti Anna Kultala

Artikkelikuva Laura Joensuu

kuva 2 Anna Kultala

Kuva 3 Laura Joensuu