PÄÄTOIMITTAJAKSI SKOTTI-LEHTEEN?

Skotlanninterrierikerho etsii uutta päätoimittajaa Skotti-lehteen vuoden 2023 alusta alkaen. Mukana toimitustyössä harjoittelemassa on hyvä mahdollisuus olla jo syksy 2022 nykyisen päätoimittaja Marin kanssa. Skotti-lehti ilmestyy nykyisin 4 kertaa vuodessa. Lehdellä on oma taittaja sekä painotalo. Päätoimittajana saisit kirjoittaa, etsiä tietoa ja tutkimuksia, löytää asiantuntijoita haastatteluihin elämästä skottien kanssa, harrastuksista ja näyttelyistä sekä yleisesti eläin- ja koiramaailmasta. Kirjoittaminen tuo uuden mielenkiintoisen näkökulman skottimaailmaan. Innostus valokuvaukseen on etu. Päätoimittajuuteen voi lisätä myös netti- ja somemaailmaa ja tiedottamista sitä kautta. Päätoimittajana lehteä saa kehittää yhdessä hallituksen kanssa kerholaisia enemmän palvelevaksi. Mikäli kiinnostuit, laita hakemus päätoimittajan tehtävään 31.8.2022 mennessä skotlanninterrierikerho@gmail.com. Lisätietoja saa sähköpostilla marijkiljunen@gmail.com tai skotlanninterrierikerho@gmail.com tai puhelimitse 0452132885/Mari.