Kerhon harrastepäivä 29.8.20

Skotlanninterrierikerho ry järjesti jäsenilleen harrastepäivän lauantaina 29.8.2020. Paikkana oli Touhu ja Temmellys, joka sijaitsee Kellokoskella (Mäntsälän rajalla). Olimme paikalla yhteensä 4 tuntia klo 16 -20 nauttien niin koirat kuin omistajatkin. Skotteja oli yhteensä 10 kappaletta mukana touhuamassa ja temmeltämässä. Touhu ja Temmellys alue on iso, jossa koirille on paljon puuhastelumahdollisuuksia pallomerestä lähtien ja meille omistajille oli Kaarina Selander tehnyt ihania eväitä.

Sää, seura ja syömiset sekä sirkushuvit olivat mitä parhaimmat ja kaikki skotteja myöten olimme sitä mieltä että tilaisuus otetaan joskus uusiksi.

Lisää kuvia ja pidempi tarina päivästä seuraavassa Skotti-lehdessä 4/2020.

http://touhu-temmellys.fi/

Kuvat Peppi Puolitaipale

Alueella oli loistavasti tilaa juosta jos agilitytelineillä kiipeily ei kiinnostanut.