KOIRANPÄIVÄ 24.4.2021

Valtakunnallista Koiranpäivää vietetään 24.4.2021.  Tänä vuonna Kennelliitto haluaa muistuttaa meitä ihmisen parhaan ystävän merkityksestä tuomalla esiin koiran kanssa harrastamista sekä koiran aktivointia. Yhdessä harrastaminen tuo iloa sekä koirille että omistajille.

Tämän vuoden Koiranpäivän slogan on: ” Tassua toisen eteen –koiranpäivä on meidän päivä”.

Koronapandemia rajoittaa tänä keväänä koiran kanssa harrastamista sekä yleisötapahtumia. Koiranpäivänä Kennelliitto jakaa aktivontivinkkejä, tietoa sekä tunnelmia verkossa. Haastetaan mukaan toisemme kertomaan verkossa muillekin kuinka hyvää ja hauskaa elämä on yhdessä koiran –parhaan ystävämme kanssa. Kuka tahansa voi pistää pystyy Koiranpäivän haasteen muille somessa.  Koiranpäivän julkaisut erottuvat kun julkaisussa käyttää hashtageja ”koiranpaiva,  #koiranpaiva2021, #koiranpaivaonmeidanpaiva, #tassuatoiseneteen ja ”koiranpaivavinkki

Facebookista löytyy myös Koiranpäivän kehykset, jotka voi ladata omaan profiiliin.

https://www.kennelliitto.fi/koirat/koiranpaiva-244-tassua-toisen-eteen-koiranpaiva-meidan-paiva

kuva Kennelliiton sivu