SKOTTI-ERI 2021 SKOTLANNINTERRIERIKERHON ERIKOISNÄYTTELY

31.7.2021 Espoon Marketanpuistossa Kehä 3:n varrella

Tulokset

ROP FI MVA JV-18 V-18 EUV-19 HeW-19 V-19 Quaint Sherry Perry, VSP FI MVA Quaint Theofilo. Tuomari Juha Palosaari.

Tuomarimuutos (7.7.2021): Angie Beckton ei valitettavasti pääse tulemaan näyttelyymme, skotlanninterrierit arvostelee varatuomarina ollut Juha Palosaari.

Juha Palosaari on kasvattanut kettuterriereitä ja westejä kennelnimellä Starring ja on menestynyt koiriensa kanssa voitokkaasti näyttelyissä sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän pätevöityi ulkomuototuomariksi vuonna 2006. Juha ystävystyi Raija Järvisen (kennel Raijaj) kanssa, jonka skottia (CH Raijaj This Walz Is Mine) hän esittää kuvassa. Raijaj This Walz Is Mine oli vuoden 1991 erikoisnäyttelyn BIS.

AIKA: Lauantaina 31.7.2021, arvostelu alkaa klo 10.00
PAIKKA: Marketanpuisto, Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo

JÄRJESTÄJÄ: Skotlanninterrierikerho ry

Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (5 – alle 7 kk, 7 – alle 9 kk) ja jälkeläisluokka.

Näyttelyssä on myös Lapsi ja koira -kilpailu. Lapsi ja koira -kilpailun tuomarina toimii Hilde Fredriksson ja kilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä.

Ilmoittautumiset 12.7. mennessäwww.showlink.fi > ilmoittaudu näyttelyyn tai postitse os. Skotlanninterrierien erikoisnäyttely 2020, Pohj. Lintuvaarantie 12 D, 02660 Espoo.
Ilmoittautumismaksut: 28 €, saman omistajan 2. koira, pennut ja veteraanit 20 €, yli 10-v. veteraanit ilmaiseksi. Postitse lähetettävien ilmoittautumisten maksut maksetaan tilille Danske Bank FI9380002205814592, maksukuitti ilmoittautumisen mukaan. Kasvattaja- ja jälkeläisluokan esittäminen edellyttää ilmoittautumista, näistä ei peritä maksua.

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut arja.tuuliniemi(at)sci.fi,  muut tiedustelut Néa Jäger, puh. 040 7332 566, nea.jager(at)kolumbus.fi.

Näyttelyyn osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Korona-info: Näyttelytoimikunta tekee parhaansa, jotta näyttely saadaan järjestettyä turvallisesti. Mahdollisista rajoituksista tiedotetaan näyttelykirjeessä.

Näytteilleasettajien kirje lähetetään osallistujille sähköpostitse tai postitse noin viikkoa ennen näyttelyä. Aikataulu ja ajo-ohjeet julkaistaan myös kerhon nettisivuilla ja facebook-sivulla.

Skottibutiikki on myös kehän laidalla (käteismaksu).

Marketanpuiston kahvila-ravintola on avoinna näyttelypäivänä. Ravintolassa voi lounastaa sekä ostaa pitkin päivää kahvia, virvokkeita ja muuta purtavaa: https://www.premiumcatering.fi

Tervetuloa skottien jokavuotiseen yhteiseen tapahtumaan!

Skotlanninterrierikerho ry.