Vuosikokous 2022 tunnelmia

Skotlanninterrierikerhon vuosikokous pidettiin 19.3.2022 Axxelissa, Espoossa ja paikalla oli 17 jäsentä. Tunnelma oli onnellisen innostunut viime vuoden loistavasta näyttelymenestyksestä jolle toivotaan tulevina vuosina jatkoa.

Vuosikokouksen päätökset ja kuvat palkituista julkaistaan erillisessä päivityksessä.

Vuosikokouksen jälkeen saimme kuunnella erittäin hyvän kaksituntisen luennon eläinlääkäri, kasvattaja Eeva Teräväisen, kennel Myheels pitämänä. Luennon aiheena oli koirien synnytys. Paljon tuli tietoa, hyvää keskustelua ja myös uusia pohdittavia asioita skottien synnytystenkin osalta.

Kiitos kaikille osallistujille ja nähdään tänä vuonna kerhon eri tapahtumissa. Skottiväen kanssa on kivaa :)!

Kokouksen hyvää antia oli myös tarjoilupöydässä.

kuvat Sirpa Huusari ja viimeinen kuva Arja Tuuliniemi